Skip to Content

PERSUITNODIGING: Werken luxeproject Montevideo Residence starten met grondverzet over water

Schepen van mobiliteit vult vrachtschip dat minstens 100 vrachtwagens zal vervangen

De werken aan de Montevideo-site op 't Eilandje - waar de historische pakhuizen omgevormd worden tot een nieuw landmark - zijn volop aan de gang. Volgende week start het grondverzet én opmerkelijk: dit gebeurt deze keer niet over de openbare weg maar wel over het water. 44 vrachtschepen van 110 meter lang, vervangen maar liefst 4.500 vrachtwagens die zouden nodig zijn om de grond af te voeren. 

Projectontwikkelaar DCA Woonprojecten nam voor dit titanenwerk specialist Aertssen onder de arm en wil u graag uitnodigen voor het officiële persmoment op dinsdag 24 september om 12u30. Daar komt u alles te weten over hoe dit grondverzet over water exact in zijn werk gaat en zal de schepen van mobiliteit Koen Kennis helpen om het schip mee te laden. 

Interesse? Graag je komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94

PRAKTISCH

Wanneer: dinsdag 24 september van 12u30 tot 13u30

Adres: Montevideo pakhuizen op 't Eilandje -  kruising Braziliëstraat-Montevideostraat-Kattendijkdok-Westkaai

TIMING

12u30: Verwelkoming

12u35: Vertrek naar het schip - 50 meter verder - dat het grondverzet uitvoert

12u40: Toelichting door bouwbedrijf en projectontwikkelaar DCA, partner Aertssen en schepen van mobiliteit Koen Kennis

13u10: Vragen & fotomoment

 

 

Over DCA

DCA is sinds de oprichting in 1969 een bedrijf in constante evolutie - door uitbreiding en innovatie. Vooral de afgelopen jaren kende ons bedrijf een enorme groei.

Onze bedrijfsslogan “DCA + Meer dan bouwen” is zoveel méér dan wat het op het eerste zicht lijkt. De slogan benadrukt namelijk het unieke van DCA. Als bedrijf onderscheiden we ons in de bouwsector door diversiteit in uitvoeringsactiviteiten: Infra - Burgerlijke Bouwkunde – Bouw – Projectwikkeling – Prefabproductie van betonelementen en wapeningsstaal – HVAC & dakwerken.

Deze ontwikkelings- en uitvoeringsactiviteiten worden maximaal ondersteund door een performante binnenorganisatie, zoals onder andere Studiedienst en Werkvoorbereiding, Aankoop, Administratieve diensten, enz. Bovendien kunnen we binnen onze bedrijfsstructuur rekenen op een eigen performante logistieke afdeling. Een absolute meerwaarde.

Dankzij intense samenwerking, betrokkenheid en loyaliteit van onze werknemers is DCA uitgegroeid tot een toonaangevend bouwbedrijf. Daarnaast beschikken we over de hoogst mogelijke erkenning in de aannemerswereld.

De woonprojecten maken onderdeel uit van het algemeen bouwbedrijf DCA dat dankzij 50 jaar bouwexpertise een project van ruwbouw tot eindafwerking perfect in goede banen kan leiden. Daarnaast helpt onze persoonlijke klantenbegeleiding de klanten bij elke stap doorheen het hele bouwproces.  

Door het divers aanbod van diensten onderscheidt DCA zich op de markt als expert in verschillende bouwactiviteiten. Enerzijds dirigeren we als aannemer de bouwprojecten, maar daarnaast beloven we ook de totaalrealisatie van al onze woonprojecten. Bij de aankoop van een nieuwe woning krijgt de klant alle nodige informatie van DCA en ondersteunen de interieurarchitecten de klant gedurende het hele bouwproces. Daarnaast volgt de dienst ‘Nazorg’ het bouwdossier op tot na de oplevering van het project. 

DCA werkt elke dag aan een proactief veiligheidsbeleid zonder arbeidsongevallen op de werven. Een goed veiligheidsbeleid leidt tot een betere kwaliteit. En als iso-gecertificeerd bedrijf volgen we strikte normen en procedures, in nauw overleg met de uitvoeringsdiensten en de preventieadviseurs. 

DCA respecteert elke omgeving waar het bouwprojecten oplevert. Een project kan pas gebouwd worden als het strookt met het straatbeeld. En bij elke projectontwikkeling communiceren we met de buurtbewoners, want een duidelijke communicatie is een sleutel die veel deuren opent.


Contactinfo DCA:

Lilsedijk 50, 2340 Beerse - +32 14 62 22 11

www.dca.be – info@dca.be 

DCA
Lilsedijk 50
2340 Beerse